Cum a fost la BMW e30 Fest 2013, Darste-Brasov

Brasov, oras foarte primitor pentru evenimentele auto, a fost din nou in centrul atentiei in acest weekend. Unul dintre evenimentele tinute in zona a fost BMW e30 Fest 2013,  unde am facut si noi un pit stop ca sa vedem cum socializeaza ursii in habitaclul lor natural.

Nu vom strica surpriza, stim bine ca baietii se intorc acasa cu materiale serioase chiar in timpul in care acest articol este scris, asa ca pana cand vor incepe sa circule pe net pozele si filmele lor, noi va oferim doar un mic teaser cu ce a fost acolo.

Cu masini venite de peste tot, de la Satu Mare pana la Chisinau, pasionatii de au avut un fest plin de fum, galagie, gratare , gume sparte si vibrochene sacrificate. S-au dat premii, s-a iesit din “rezervatie” pentru cateva plimbari prin Brasov, au fost concursuri de limbo si s-a “tinut pe loc”, ce sa mai… exact ce si-ar dori oricare urs rasfatat!

Au fost acolo atat ursi OEM (cel mai cel avea ~75.000km, poza cu motorul in galerie) cat si unii modificati pana la limita de a mai putea fi condusi pe strazi, deci in mod clar aveai ce sa vezi printre cele 120-130 e30-uri prezente. Asta iti poate confirma chiar si un pusti de 5 ani care era acolo cu tatal sau pasionat de bimmere, de la care a mostenit gena bavareza atat de bine incat pur si simplu nu mai vroia sa plece de acolo. Cateva din motivele lui in galeria foto de mai jos, iar restul vor aparea usor usor pe pagina de Facebook a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media