« Restaurat in Romania: BMW e21 GTR (video & poze) Insomnia 10 Years Anniversary »
Home » Tuning Autohton » Cu Jaguar F-Type V8S in test pe Transfagarasan

Cu Jaguar F-Type V8S in test pe Transfagarasan

Articol publicat in data de 8 February 2014 – 1,360 vizite

Daca nu suntem noi in stare sa facem un marketing bun, noroc ca reusesc altii sa o faca pentru noi. TopGear a reprezentat in mod cert o promovare masiva pentru cel mai frumos drum din care este paradoxal si unul dintre cele mai proaste. Cu ajutorul lor, curiozitatea celor de la EVOTV a atins cote atat de mari incat au venit la noi sa testeze drumul, nu o masina – cum ar face in mod normal, pentru a vedea daca merita extinsa afirmatia de mai devreme despre la nivelul de “cel mai bun drum din lume”.

Masina aleasa este unĀ  F-Type V8S, o decapotabila excelenta din multe puncte de vedere si potrivita peisajului din subiect. Concluziile lor le poti asculta in clipul realizat de britanici.


Articole similare cu "Cu Jaguar F-Type V8S in test pe Transfagarasan":
 • Jaguar XKR gri mat - 7 December, 2009;
 • 2012 Jaguar C-Type – coupe si roadster cu super design - 13 January, 2010;
 • Jaguar XKR Goodwood Special: 530cp - 6 July, 2009;
 • Jaguar XF-R: Felina de 510cp - 10 January, 2009;
 • BMW M7: Primele poze - 10 January, 2009;
 • Tag-uri: » » »

  Discuta despre "Cu Jaguar F-Type V8S in test pe Transfagarasan":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97