« 2010 Range Rover Sport Supercharged Video: Toyota FT-86 in Gran Turismo 5 »
Home » Noutati, Spy » Coupe-ul Toyota-Subaru incepe sa prinda forme

Coupe-ul Toyota-Subaru incepe sa prinda forme

Articol publicat in data de 8 October 2009 – 3,247 vizite
Coupe-ul Toyota-Subaru incepe sa prinda forme

Prima oara s-a zis ca va fi urmatoarea generatie de Celica. Dupa care lumea zicea ca este defapt noua Supra. Pana la urma ambele variante au picat si i-a anuntat numele, dupa care a lansat si niste schite cu acest concept.

Numele lui este si se urmareste sa aduca inapoi putin din AE86, masina care inca mai este populara in special in competitiile de drifting, datorita performantelor bune si costurilor mici de intretinere + fiabilitate.

Coupe-ul va fi vandut atat ca Toyota cat si ca Subaru, diferenta intre ele fiind doar de design, tehnologia ramanand aceeasi: tractiune spate, de 2 litrii dezvoltate de Subaru. Se estimeaza ca masina va costa in jurul la 20.000$, dar mai mult ca sigur este vorba de pretul pentru SUA.

Pana la Motor avem o galerie foto cu imagini oficiale ale Toyota cat si cateva schite ale variantei de la Subaru, al carui design se pare ca nu este gata.

Sincer sa fiu, nu ma asteptam ca masina pe care am folosit-o pentru logo-ul va lua nastere, dar se pare ca acest moment e din ce in ce mai aproape :)

Sursa: Carscoop1 & Carscoop2


Articole similare cu "Coupe-ul Toyota-Subaru incepe sa prinda forme":
 • Tokyo Show 09: Toyota FT-86 iese la iveala - 26 October, 2009;
 • Coupe-ul de la Toyota&Subaru va avea mai putini cai - 4 August, 2009;
 • Zvonuri despre Toyota Celica 2010 - 23 March, 2009;
 • Ultima ora: Subaru se retrage din WRC! - 16 December, 2008;
 • Video: Loop-the-loop cu Toyota Aygo - 2 December, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Coupe-ul Toyota-Subaru incepe sa prinda forme":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97