« Cateva M3-uri e92 la joaca pe Nurburgring Je Design va lansa bodykit-uri noi pentru Leon si Exeo »
Home » Noutati » Corvette Racing C6.R GT2 – aproape ca pe strada

Corvette Racing C6.R GT2 – aproape ca pe strada

Articol publicat in data de 5 August 2009 – 1,826 vizite
Corvette Racing C6.R GT2 – aproape ca pe strada

Avand in vedere ca s-a marit competitia, de indata ce s-a decis ca urmatoarea editie de “American Series” va fi formata dintr-o singura clasa GT, s-a adaptat si acum ne prezinta noul C6.R cu care va participa.

Bolidul va face fata competitorilor de la BMW, Ford, sau cu ajutorul unui motor de 6.0 litri care are la baza LS7.R-ul de 7 litri care a propulsat versiunea GT1. Pentru a respecta noile standarde s-a renuntat la aproape 120cp, astfel motorizarea lui GT2 va dezvolta 470cp, iar pentru 2010 se pregateste un motor mai mic, de 5.5 litri.

Foarte interesanta este abordarea celor de la Racing Team in ceea ce priveste modificarile aduse fata de varianta de strada, ZR1. Se promoveaza tot mai mult ideea ca varianta de strada nu este cu mult diferita fata de cea pentru competitie, lucru foarte adevarat avand in vedere ca imparte acelasi sasiu din aluminiu, sistem de directie, pachet aerodinamic si design.

Aceasta imagine este foarte bune pentru cei cu adevarat pasionati, care vor ca masinile lor sunt aproape la fel de bune si de puternice ca cele care alearga in aceasta competitie.

Sursa: WCF


Articole similare cu "Corvette Racing C6.R GT2 – aproape ca pe strada":
 • Porsche 911 GT3 RS – Poze si video - 19 August, 2009;
 • Lotus Extrema: un rezultat al celor de la UK Garage - 30 January, 2009;
 • Oficial: Noul Chevy Camaro va fi disponibil si in Europa! - 4 July, 2009;
 • Corvette ZR1 vs. Nissan GT-R – cursa de peste 700cp - 9 December, 2009;
 • Chevrolet Matiz de 550cp - 2 February, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Corvette Racing C6.R GT2 – aproape ca pe strada":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97