« Subaru BRZ Turbo, de Crawford Performance Mazda 2 pe perne. Adica se poate si altfel! »
Home » Concursuri » Concurs TH: Bilete la Fast & Furious 6

Concurs TH: Bilete la Fast & Furious 6

Articol publicat in data de 15 May 2013 – 607 vizite

Concurs TH: Bilete la Fast & Furious 6

Incepand cu 24 Mai putem vedea in cinematografele din a 6-a editie ! Si pentru ca v-am obisnuit ca de fiecare data sa marcam acest moment, punem la bataie impreuna cu Ro Image 2000 doua invitatii duble, valabile in perioada 24.05 – 06.06.2013, la Hollywood Multiplex!

Cele doua invitatii vor ajunge catre vizitatorii nostri care raspund corect la intrebarea: Ce masina conduce (Brian O’Conner) in trailer-ul filmului Fast & Furious 6?

Asteptam raspunsurile voastre folosind formularul de commentarii de putin mai jos (nu cel de Facebook!), pana in data de 22 Mai 2013.

Atentie! Inregistrarea se face folosind o adresa de email valida, care va fi abonata la newsletter-ul TuningHost.ro si care va fi folosita pentru a anunta castigatorul!

Update: Castigatorii au fost alesi! Viziteaza acest link pentru a vedea numele lor.

Tag-uri: » » » »

Discuta despre "Concurs TH: Bilete la Fast & Furious 6":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97