« Bugatti Veyron facut din piese Lego Audi RS6 modificat de APS Sportec »
Home » Tuning International » Chevrolet Cruze Irmscher Edition

Chevrolet Cruze Irmscher Edition

Articol publicat in data de 15 April 2010 – 2,705 vizite
Chevrolet Cruze Irmscher Edition

A trecut ceva timp de cand n-am mai vazut ceva frumos de la si sincer cred ca -urile ii cam duc lipsa. Mai nou insa, Irmscher s-a concentrat pe o alta marca, apropriata de Opel dar cu influente americane: . Chiar daca nu este exact aerul de american, din liniile masini observam clar aceste influente.

Irsmcher propune niste modificari timide pentru , oferind un eleron, o suspensie cu 25mm mai joasa, jante pe 18″ si upgrade-ul de electronica pentru dieselarul pana la 186cp si 466Nm. Eleronul nu pica prea bine pe masina dar restul modificarilor sunt la fix!

Sursa: Carscoop


Articole similare cu "Chevrolet Cruze Irmscher Edition":
 • Kia Soul “Irmscher 001 Edition” - 1 June, 2010;
 • 2009 Opel Insignia modificat de Irmscher - 28 October, 2008;
 • Audi Q5 modificat de ABT a ajuns la Essen - 3 December, 2008;
 • Opel Astra J by Irmscher - 23 April, 2010;
 • Irmscher prezinta Opel Insignia la Essen motor show `08 - 30 November, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » »

  Discuta despre "Chevrolet Cruze Irmscher Edition":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97