« Audi A6 Army edition The Fatlace Show in Atlanta »
Home » Noutati » Ce masini conduc Playmate-urile

Ce masini conduc Playmate-urile

Articol publicat in data de 15 May 2010 – 2,991 vizite
Ce masini conduc Playmate-urile

Inca din 1964 exista o traditie in ceea ce priveste cele mai frumoase -uri care au pozat in fiecare an in revista . Pe langa premiile in bani plus faima si publicitatea de care beneficiaza, fiecare Playmate al anului a primit cate o masina! Exista desigur si exceptii, in sensul ca una din ele a primit o barcuta iar cea de anul asta a primit o motocicleta S1000RR, in timp ce despre doua dintre ele nu se stie nimic (probabil ca li s-a dat teapa si nu au primit nici o masina).

Revista Playboy a oferit fetelor tot felul de masini, unele dintre ele fiind foarte interesante, precum GT500, S cabrio, 1964, (1966 si ultima generatie), Countach Roadster si multe altele.

Putin mai jos gasiti cea mai completa galerie foto in ceea ce priveste aceste masini, colectionate de cei de la Jalopnik cu ajutorul Playboy-ului.

Sursa: Jalopnik


Articole similare cu "Ce masini conduc Playmate-urile":
 • Tranteala pentru Mini Clubman - 4 January, 2010;
 • Mini Cooper vine in cutie de carton? - 4 January, 2010;
 • 2010 Ford Mustang - 8 September, 2008;
 • Mini Cabrio la spalatorie - 11 February, 2009;
 • myMINIdays: Challenge, karting si distractie in Brasov - 20 April, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Ce masini conduc Playmate-urile":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97