« Tupeul corect: VW Golf IV cu jante de BMW X5! Sobolanul de care nimeni nu fuge »
Home » Noutati » Carbon Racing Technology: Noul BMW M3 CRT

Carbon Racing Technology: Noul BMW M3 CRT

Articol publicat in data de 27 June 2011 – 2,178 vizite
Carbon Racing Technology: Noul BMW M3 CRT

Stiu ca te aflii printre cei care au ramas intristati in urma confirmarii zvonului ca nu se va mai fabrica 3 si care simte ca totusi M3-ul GTS nu are acelasi impact precum un CSL ar fi avut pe noua generatie. Ei bine, si baietii aia care lucreaza la stiu asta dar au mers pe burta ceva timp si acum revin cu ceva care ei promit sa revolutioneze industria auto: noul .

Treaba cu -ul asta CRT este ca se foloseste un material foarte usor si foarte putin folosit pana acum, numit CFRP (carbon-fibre reinforced plastic). va folosi aceasta tehnologie doar pe M3-ul sedan, ceea ce inseamna ca fiecare cal putere va avea de carat in spinare 3.5kg! Mai mult de atat, M3 CRT va fi motorizat de acelasi de acelasi 4.4 gasit si pe M3 iar acest lucru ii va permita sa ajunga la suta in acelasi timp, adica in 4,4 secunde.

Greutatea totala a masinii va fi de 1,580kg, adica putem salva aproape 70kg fata de un M3 sedan standard, cu dotarile de rigoare. Si daca tot vorbim de dotari, CRT-ul va avea diferite pachete speciale precum transmisia Drivelogic cu dublu-ambreiaj, sistemul de navigatie profesionala, sistem audio High End sau scaunele si bancheta spate speciale pentru acest model.

Masina va fi fabricata in editie limitata la 65 de exemplare incepand cu 2012, iar pretul inca nu a fost comunicat. Se anunta a fi un model brutal pe circuit dar si confortabil pe strada, un echilibru greu de atins pana de curand.

Informatii detaliate cat si mai multe gasiti pe BMWBlog.com.


Articole similare cu "Carbon Racing Technology: Noul BMW M3 CRT":
 • Video: Noul BMW 535i testat pe Estoril - 15 February, 2010;
 • Noutati la W├Ârthersee: GTI editii speciale, Fabia RS+, Octavia RS+ - 10 May, 2010;
 • Noul BMW M3 GTS, inlocuitorul lui CSL - 4 November, 2009;
 • BMW 150i = Seria 1 cu motor V8 de pe M5 - 28 October, 2009;
 • BMW M3 vs. Lexus IS-F - 15 September, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  • Gogu a zis:

   Masina este deja sold-out

  Discuta despre "Carbon Racing Technology: Noul BMW M3 CRT":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97