« Video: Evacuare pentru Nissan 370Z de la Senner Tuning Atomik 500: tehnologie buna, design… nu »
Home » Noutati » C-Class izbit-n-zid

C-Class izbit-n-zid

Articol publicat in data de 4 May 2010 – 1,785 vizite

Se spune ca nu e bine sa te inveti prea mult cu sistemele electronice pentru ca nu se stie niciodata cand dau rateu, dar nici atunci cand lipsesc nu e prea bine. De asemenea se spune ca e bine sa te opresti din condus, cand ajungi la o anumita varsta – care variaza de la om la om. Apropos-urile pe care le bat au ca tinta un cetatean din Oklahoma de 67 de ani care a intrat cu masina in zidul unei parcari supraetajate fiind la un pas sa iasa din ea in cel mai rapid mod posibil.

Omul nostru a declarat ca si-a prins piciorul intre pedala de acceleratie si cea de frana si astfel a ajuns in situatia respectiva… stai… poftim?!


Articole similare cu "C-Class izbit-n-zid":
 • Mercedes C-Class W203: trantit cu stil - 21 January, 2010;
 • Markuzzi ME 35 GT: MB C-Class widebody - 12 August, 2009;
 • Lorinser LV8 – C 63 AMG de 500cp - 27 June, 2009;
 • LED-uri pentru C-Class de la Carlsson - 24 June, 2009;
 • LED-uri pentru S-Class de la Carlsson - 9 July, 2009;
 • Tag-uri: »

  Discuta despre "C-Class izbit-n-zid":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97