« BMW X5 M – Motorsport la inaltime O noua sportiva in clasa mica: Audi S1 »
Home » Featured, Tuning International » Bugatti Veyron Vincero by Mansory

Bugatti Veyron Vincero by Mansory

Articol publicat in data de 8 January 2009 – 6,667 vizite
Bugatti Veyron Vincero by Mansory

Dupa cum ne-au obisnuit, baietii din Emiratele Arabe Unite, reprezinta mai tot timpul un exemplu cand vine vorba de tuning exclusivist si scump, iar acum sfideaza economica punand in vanzare un exemplar de mai special. Nu este orice Veyron, ci Veyron , apelativ care ne spune subtil ca avem de a face cu un model rar, mai exotic decat varianta stock, gratie celor de la Mansory.

Din pacate, mai multe date nu au fost date publicului larg, in afara de pozele pe care le puteti viziona in galerie. Dar putem observa ca acesta merge pe o linie simpla, dar de efect, folosind mult carbon la elementele caroseriei, insertiile in forma de V folosite la nivelul grilei, jantele negre si nu in ultimul rand interiorul superb, ce foloseste negru, alb si fibra de carbon.

Vor fi construite 3 astfel de masini, dar un Vincero fiind deja pus pentru vanzare de catre dealerul de masini exclusiviste “Prestige Cars” din U.A.E.


Articole similare cu "Bugatti Veyron Vincero by Mansory":
 • Video: 2x Nissan GT-R vs Bugatti Veyron - 28 May, 2010;
 • Geneva 2010: CF pe Bugatti Grand Sport si Zonda Tricolore - 4 March, 2010;
 • Bugatti Veyron in drift - 24 January, 2009;
 • In detaliu: Bugatti Veyron - 22 July, 2010;
 • Bugatti Galibier: tot W16 dar cu mai multe usi - 14 November, 2009;
 • Tag-uri: » » » » »

  Discuta despre "Bugatti Veyron Vincero by Mansory":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97