« Cum sa NU faci o liniuta Dodge Challenger by KW »
Home » Featured, Noutati » Bugatti Veyron in drift

Bugatti Veyron in drift

Articol publicat in data de 24 January 2009 – 2,976 vizite
Bugatti Veyron in drift

Cu totii stim multe despre . Pe scurt, este o masina foarte performanta dar si foarte scumpa. Tocmai acesta este motivul pentru care nu am vazut mai multe cu ea, direct de la propietari si nu la emisiunile auto. V-ati intrebati niciodata cum da un Veyron?!

Chiar daca nu se risca sa strice masina pe asfalt uscat, propietarul Veyron-ului din filme se risca sa o dea pe zapada. Bucurati-va de filmulete, in aceasta ordine: primul este aperitivul, urmeaza apoi felul principal si pentru sfarsit, desertul. Enjoy!


Articole similare cu "Bugatti Veyron in drift":
 • Bugatti Veyron Vincero by Mansory - 8 January, 2009;
 • Video: 2x Nissan GT-R vs Bugatti Veyron - 28 May, 2010;
 • In detaliu: Bugatti Veyron - 22 July, 2010;
 • Cam asa trebuie transportat un Bugatti Veyron - 1 February, 2010;
 • Cea mai rapida decapotabila: Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport - 23 June, 2009;
 • Tag-uri: » » » » »

  Discuta despre "Bugatti Veyron in drift":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97