« Mercedes-Benz SLR McLaren placat cu aur alb Alpina B6 GT3 – Bazat pe BMW Seria 6 »
Home » Headline, Tuning International » BMW X6 Tycoon by Hamann

BMW X6 Tycoon by Hamann

Articol publicat in data de 5 February 2009 – 8,392 vizite
BMW X6 Tycoon by Hamann

Tunerul german a dezvaluit proiectul sau pentru modelul BMW . Denumirea data acestuia este Tycoon, urmand exemplele de nume mai neobisnuite oferite proiectelor recente: un cu denumirea de Stallion, Cyclone pentru Porsche Cayenne, SLR McLaren Volcano cat si Black Miracle pentru al lor .

Noul sosit in portofoliul celor de la Hamann, mai exact Tycoon, se poate lauda cu un de exceptie,ce contine: o bara fata redesenata, aripi latite pentru a crea o imagine cat mai agresiva a masivului X6, praguri, difuzor spate din 3 bucati cat si un eleron. Toate aceste elemente merg la sigur impreuna cu jantele Design Editio Race ,negre cu buza cromata si ce au un diametru de 23 inchi. Garda la sol a fost micsorata cu 40mm.

Interiorul si modificarile aduse acestuia nu au fost uitate, nici de data asta, de catre cei de la Hamann. Si astfel, acestia au introdus mai multe elemente din fibra de carbon cat si unele din aluminiu, schimband destul de radical aspectul interior elegant al BMW’ului X6. Cea mai interesanta piesa din interior, este noul volan, acesta avand si el mai multe elemente din carbon.

Sunt diferente mici intre acest proiect si masina prezentata de noi in urma cu ceva timp aici. Probabil ca aceasta este varianta finala a bodykit-ului.

Va invitam sa vizionati galeria cu si sa va exprimati parerea despre noua creatie Hamann.


Articole similare cu "BMW X6 Tycoon by Hamann":
 • Hamann Aston Martin Vantage - 2 October, 2008;
 • Hamann Tycoon Evo M: X6 M cu 670cp - 24 February, 2010;
 • Noul Porsche Boxster – Poze spion - 28 January, 2009;
 • Hamann SLR Volcano - 21 October, 2008;
 • BMW X6 modificat de Hamann - 9 November, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "BMW X6 Tycoon by Hamann":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97