« Mercedes CLK DTM AMG Cabriolet Drifturi cu Subaru Impreza WRX STI: FENOMENAL! »
Home » Headline, Tuning International » BMW X6 modificat de Hamann

BMW X6 modificat de Hamann

Articol publicat in data de 9 November 2008 – 3,134 vizite

BMW X6 modificat de Hamann

este genul de masina care o sa puna probleme mult timp de acum inainte. Inca de la lansare parerile erau impartite… unii il criticau, altii il admirau. Ideea este destul de simpla: ori iti place, ori nu-ti place.

Daca nu iti place, te mai lasam sa te gandesti un pic pana iei o decizie. Daca iti place, te invitam sa admiri reteta de tuning a celor de la pentru X6.

Chiar daca suntem de parere ca ar fi trebuit vopsita in culoarea masinii, acceptam decizia de a o pastra asa pentru a evidentia fibra de carbon. Nu stim insa cat de mult va pune cineva accent la greutatea acestei masini…

Trecand cu vederea si peste proiectoarele cu led, care nu prea sunt in ton cu stilul BMW-urilor, kit-ul oferit de Hamann arata bine, este complet (atat la interior cat si la exterior) si pastreaza linia agresiva a masinii. Doar ca am vrea sa mai vedem putina culoarea din partea lor, ultimele masini prezentate de ei au fost numai albe sau negre.


Articole similare cu "BMW X6 modificat de Hamann":
 • Acura ZDX – competitorul BMW-ului X6? - 7 April, 2009;
 • Hamann Aston Martin Vantage - 2 October, 2008;
 • Hennessey Cadillac CTS-V V700 – 11,14s sfertu’ de mila - 12 February, 2010;
 • Hamann SLR Volcano - 21 October, 2008;
 • Noul BMW Seria 6 Cabrio modificat de Hamann - 23 March, 2011;
 • Tag-uri: » » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "BMW X6 modificat de Hamann":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97