« ABT AS3 – noul Audi A3 la un alt nivel Tuning la camioane: MAN TGA de 420cp »
Home » Spy » BMW seria 7 cu pachet M-Sport

BMW seria 7 cu pachet M-Sport

Articol publicat in data de 9 June 2009 – 5,875 vizite
BMW seria 7 cu pachet M-Sport

Chiar daca s-ar putea sa-i dezamagim pe cei care sperau la un trebuie sa anuntam ca zvonurile lansate curand despre o varianta a seriei 7  raman la stadiul de zvonuri.

Cum noua nu ne place sa ne aruncam sa facem afirmatii pe baza unor fara acoperire, am asteptat acest moment ca sa putem scrie ceva concret. Mai exact, fac referire la pozele care au aparut pe net acum o saptamana cu un cu un pachet aerodinamic mai sportiv de care toata lumea spunea ca ar fi urmatorul . Ei bine nu este asa si dovada o avem in pozele de mai jos.

7-arul” gri, saracul, nu avea decat un pachet sau “” cum se spune pe la noi. Nici vorba de M7, discuri imense, 4 tevi sau alte nebunii… Varianta necamuflata a fost prinsa de curand si o puteti analiza in pozele cu 7-le negru.

Ceea ce i-a indus in eroare pe majoritatea care au vazut aceste poze a fost acea umflatura de pe capota, care in pozele cu masina necamuflata a disparut, semn ca nu a fost nimic definitiv. Cel mai probabil este vorba de un sistem de diagnoza sau de monitorizare a automobilului in cadrul testelor.

Via Worldcarfans


Articole similare cu "BMW seria 7 cu pachet M-Sport":
 • BMW M4 este viu si incredibil de frumos! - 16 August, 2013;
 • Noua Alfa Romeo 159 GTA - 10 December, 2008;
 • BMW M7: Primele poze - 10 January, 2009;
 • Seria 1 ala mic si rau, filmat si pozat din nou - 22 April, 2010;
 • Poze cu BMW X6 negru mat - 17 October, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "BMW seria 7 cu pachet M-Sport":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97