« Ferrari Enzo XX by EDO Competition Drifturi esuate cu Rolls-Royce Drophead »
Home » Tuning International » BMW Seria 5 GT Hamann

BMW Seria 5 GT Hamann

Articol publicat in data de 2 August 2009 – 3,139 vizite
BMW Seria 5 GT Hamann

Sincer sa fiu articolul asta nu l-am scris pentru a prezenta pachetul de personalizare de la pentru ci pentru a ridica un semn de intrebare legat de ce se intampla cu Hamann.

Ultimele modificari prezentate de ei au fost complet sub asteptari si toata lumea a ramas dezamagita de majoritatea elementelor scoase de ei.

Si in cazul Seriei 5 GT se regaseste acelasi stil care pur si nu da deloc bine. Se observa din niste prelungiri pentru barele fata si spate si diferite modele de jante. Eu zic ca o regula a tuning-ului de calitate este ca atunci cand pui roti mai mari sa cobori garda la sol a masinii, altfel risti ca masina ta sa arate ca si cum ar avea un pachet de drumuri grele sau un jeep-wannabe, asa cum arata si acest .

Lista oficiala cu modificari inca nu a fost comunicata.

Poate ca mai avem nevoie de ceva timp sa ne obisnuim cu 5 GT, trebuie vazut live si trebuie acceptata noua generatie de -uri. Dar lasand asta la o parte, mi se pare doar mie sau Hamann chiar isi pierde din faima?

Sursa: Worldcarfans


Articole similare cu "BMW Seria 5 GT Hamann":
 • Noul BMW Seria 6 Cabrio modificat de Hamann - 23 March, 2011;
 • Hamann Aston Martin Vantage - 2 October, 2008;
 • Hamann mai salveaza un pic din BMW Seria 5 GT - 10 May, 2010;
 • Range Rover Evoque, widebody de la Hamann - 12 February, 2013;
 • Hamann SLR Volcano - 21 October, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » »

  2 comentarii »
  Discuta despre "BMW Seria 5 GT Hamann":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97