BMW M7: Primele poze

Continuand cu lista noilor modele ce vor aparea anul acesta, va prezentam primele poze spion cu noul M7. La fel ca si in cazul celorlalte modele, si X6 M, care reprezinta o premiera in portofoliul , si versiunea M a seriei 7 isi va face debutul, cu toate ca pana acum au existat doar speculatii si zvonuri false.

Zilele trecute, un prototip de BMW M7 a fost putut fi prins intr-o parcare din Munich. Elementele care ii tradeaza caracterul M vin odata cu garda la sol un pic mai joasa, jantele echipate cu cauciucuri cu profil mic, cat si evacuarea dubla pe fiecare parte a masinii,care nu se regaseste in mod normal la . La BMW, doar modelele M prezinta acest tip de evacuare.

Ne putem intreba daca aceasta masina nu reprezinta un prototip de Seria 7 de o firma de tuneri. Ar putea fi si asta o varianta,dar totusi, de ce sunt siglele vopsite in negru?! Acest mic detaliu, impreuna cu faptul ca masina nu prezinta alt tip de camuflaj, ne face sa ne gandim ca misterul va fi elucidat destul de curand. Poate la salonul de la ,peste doua luni?! Sa speram!

Reamintim din nou, este prima versiune a seriei 7 si va fi construita pentru a lupta direct cu masini cum ar fi Mercedes-Benz / S65 AMG, Audi sau viitorul Jaguar XJ-R, adica limuzine de lux cu multi cai putere sub capota. Daca zvonurile ar fi adevarate, motorul viitorului M7 ar fi unul supraalimentat si ar trebui sa scoata peste 600 cp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media