« Bentley Continental GTC modificat de ASI Lexus IS-F FiveAxis »
Home » Featured, Tuning International » BMW M6 + BMW 335i in vestul salbatic

BMW M6 + BMW 335i in vestul salbatic

Articol publicat in data de 22 September 2008 – 4,674 vizite

BMW M6 + BMW 335i in vestul salbatic

Chiar daca americanii sunt putin dezavantajati de atunci cand vine vorba de modelele sportive, din cauza legilor existente, putem spune ca acest lucru ii ambitioneaza sa-si modifice masinile intr-un stil aparte, mai curat si mai elegant fata de europeni si mai ales de asiatici.

In cazul de fata avem un cabrio, si un BMW e90.

Dintre modificarile -ului putem mentiona de rotile , buza fata din fibra de carbon, si o suspensie cu ajutorul careia rotile se aliniaza perfect cu aripile masinii.

Sedan-ul a beneficiat de o cura de tuning mai complexa. Ca sa incepem tot cu rotile, acestea sunt de la   si sunt prinse cu prezoane Neo Chrome. Bara fata a fost completata cu o buza de la , iar capota este fabricata de , din fibra de carbon.  Bara spate din pachetul a fost completata de o evacuare dubla in timp ce portbagajul a primit si el un eleron discret.

De asemenea au mai fost montate oglinzi retrovizoare de M3, iar stalpii din partea exterioara a usilor au fost inlocuiti cu unii din fibra de carbon.

Chiar daca masinile nu sunt modificate la extrem, trebuie apreciata aceasta sedinta foto atat pentru tuning-ul finut aplicat masinilor cat si pentru decorul ales, o benzinarie parasita dintr-un oras mic de langa Las Vegas.


Articole similare cu "BMW M6 + BMW 335i in vestul salbatic":
 • Lexus IS-F tunat de Wald International - 2 December, 2008;
 • BMW M3 e92 “Darth maul” by MWDesign - 18 May, 2009;
 • Noul BMW Z4 modificat de Hartge - 1 January, 2010;
 • Sedinta foto cu BMW E92 335i Alpine White - 6 April, 2010;
 • BMW M3 e92 Vorsteiner - 23 September, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » »

  Discuta despre "BMW M6 + BMW 335i in vestul salbatic":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97