« CustomWheels si Bitza ne aduc Lexani in Romania Poze de la Real Auto-Moto Show pt. 2 »
Home » Tuning International » BMW M5 e39 la joaca prin Filipine

BMW M5 e39 la joaca prin Filipine

Articol publicat in data de 13 October 2009 – 4,919 vizite

Acest filmulet poate fi considerat un tribut adus -ului – de departe M-ul cu cel mai frumos sunet fabricat vreodata de . Pe langa sunetul incredibil, dintotdeauna masina asta a fost considerata ca fiind una din cele mai distractive si echlibrate, ea potrivindu-se perfect atat intr-un peisaj urban cat si pe un circuit lasand nori de fum in spate, din cauciucuri.

Dar ajunge cu atata lauda! Filmuletul este realizat pe muntii Caliraya din insulele Filipine, strada fiind eliberata inainte de filmari.

Tag-uri: » » » » » » » » » »

Discuta despre "BMW M5 e39 la joaca prin Filipine":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97