« Cam asa se aude noul Mustang V6 Urmasa Alfei 147 va avea si un turbo de 235cp »
Home » Noutati » BMW M3 e90 Laguna Seca Blue

BMW M3 e90 Laguna Seca Blue

Articol publicat in data de 2 December 2009 – 3,944 vizite
BMW M3 e90 Laguna Seca Blue

Nu stiu cum este la alte marci, dar la au existat culori controversate pentru aproape toate modelele, culori care pentru unii erau fantastice in timp ce altii le considerau groaznice. Eh, unele din ele au fost oprite de mult dar altele inca se mai pot comanda prin programul BMW Individual.

Este cazul si -ului sedan din pozele de mai jos, gasit la un dealer dinĀ Rusia in culoarea care a fost inaugarata pe BMW-ul M3 e46.

Sursa: M3post

Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » »

Discuta despre "BMW M3 e90 Laguna Seca Blue":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97