BMW 135i Hartge

De la bun inceput ne-a obisnuit cu pachete de tuning complete si exclusiviste. Uitandu-ne pe strazi observam ca dintre toti tunerii de cu renume Hartge este mult mai rar intalnit decat Hamann, sau altii.

Chiar daca nu a mai socat ca pe vremuri, Hartge a continuat sa scoata produse de calitate si deosebite.

De aceasta data vom vorbi despre BMW , poreclit M-ul seriei 1, un hot care promite multe. Mai ales dupa ce a trecut pe mana celor de la Hartge. Primul lucru care trebuie luat in seama este modificarea motorului, prin care s-a ajuns la 350cp@5660rpm si 480Nm@2950rpm cu o maxima de 280km/h. Sprintul pana la 100km/h s-a imbunatatit cu jumatate de secunda, ajungand la 5.3 secunde. Cu toate acestea, se spune ca masina a pastrat un consum mixt foarte bun de 9.2l/100km. Motorul a beneficiat si de o evacuare rapida.

La exterior masina a fost dotata cu prelungire pentru bara fata, eleron pentru luneta, praguri si un diffuser pentru bara spate. Pentru a completa design-ul agresiv masina a fost incaltata cu rotile Classic 2 din aluminiu, de dimensiunile 20″x9J.

Cei de la Hartge sunt renumiti pentru accesoriile de interior, astfel au avut grija ca si acest sa beneficieze de acelasi tratament cu un volan si insertiile din bord din argintie, schimbator de viteze iluminat si alte elemente din aluminiu si alcantara.

Pretul masinii in Germania va fi de  48,162 euro, fara taxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media