« Audi TT-RS: Teaser Oficial – Poze/Audio Mercedes Mclaren SLR by Fab Design »
Home » Tuning International » Blitz GT-R: Tractiune spate si cutie manuala

Blitz GT-R: Tractiune spate si cutie manuala

Articol publicat in data de 22 February 2009 – 2,780 vizite
Blitz GT-R: Tractiune spate si cutie manuala

Trebuie sa fi un pic nebun sa modifici un , mai ales prin prisma pierderii garantiei. Dar daca tot ai facut niste plecari folosind sistemul si cei de la Nissan ti-au scos masina din garantie, de ce sa nu iti faci GT-R-ul cu tractiune spate si cutie manuala?!

Se pare ca acesta este motto-ul celor de la Blitz. Ma rog, unul din ele. Celalalt este acela ca masina va participa in campionatul de din Japonia, .

Pe langa tractiune spate si cutie manuala, cei de la Blitz scapa si de ultima “buba” a GT-R-ului: greutatea ridicata. Fara aer conditionat, fara diverse componente dar cu elemente interioare si din carbon.

Suna bine nu?! Asa si este! Dar din pacate, masina se afla inca in lucru si are stabilit 2010 ca an de participare in D1. Nu ne pasa, suntem fericiti ca exista un GT-R cu tractiune spate, cutie manuala si cu o greutate mai mica.


Articole similare cu "Blitz GT-R: Tractiune spate si cutie manuala":
 • 40 Nissan-uri GTR SpecV pentru Europa - 3 December, 2009;
 • Nissan GT-R Wagon - 10 March, 2009;
 • Nissan GT-R V-Spec: Ultimul Samurai - 9 January, 2009;
 • Nissan 370z by APP Europe - 15 November, 2009;
 • Nissan Skyline V36 370GT SunLine Racing - 20 July, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Blitz GT-R: Tractiune spate si cutie manuala":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97