« Raritate: Ferrari FXX EDO Competition Nissan GT-R Silver Wolf by Tommy Kaira »
Home » Tuning International » Bee-R Nissan Skiline R33

Bee-R Nissan Skiline R33

Articol publicat in data de 18 January 2010 – 4,031 vizite
Bee-R Nissan Skiline R33

Credeati ca masinilor nu le place berea? Eu unul asa credeam dar se pare ca -urile o iubesc la nebunie ca dupa ce trec pe la ies mult mai puternice si mai frumoase. Hai gata cu gluma ca aici e treaba serioasa. Bee-R este unul din cele mai seriosi tuneri de Skyline-uri, o simpla cautare pe net avand o tona de rezultate care sa ne lase cu gura cascata.

Dintre toate rezultatele acest este unul aparte, fiind o masina de circuit street-legal, lucru mai rar intalnit la masinile facute de Bee-R. Masina este construita foarte inteligent: nu s-a optat pentru o putere prea mare ci pentru o greutate redusa, astfel masina devine foarte usor de controlat!

Motorul are un upgrade de turbo, fiind vorba de doi melci HKS GT-SS raciti de cel mai mare intercooler tot HKS si o evacuare de la Fujitsubo, dezvoltand undeva in jurul la 400cp.

De interioare chelite ne-am mai lovit pana acum si acest Skyline nu este o exceptie. Confortul a fost inlaturat de un scaun scoica de la Momo iar toate plasticele si ornamentele au devenit inutile si au facut loc unei custi pentru a ramforsa cat mai bine caroseria care urmeaza sa primeasca o forja excesiva.

Mergand mai aproape de sol gasim jantele casei, marcate cu Bee-R, de 18″x9,5″ incaltate cu Bridgestone-uri RE-01 de 265/35. ┬áPrintre spite vedem si kit-ul de frane de la cu discuri de 355mm.

Pentru ca tabla e grea si urata, si aripile fata au fost inlocuite cu unele din in timp ce diffuserul spate si eleronul au fost facute de la bun inceput din acelasi material.

Probabil ca daca nu cumpara cineva din UK aceasta masina nu am fi auzit de ea si… chiar daca am fi auzit ceva n-am fi inteles nimic pentru ca nici macar site-ul lor nu contine decat 2-3 cuvinte in limba engleza. Daca stau bine si ma gandesc cred ca asta e si farmeculor acestor masini tunate la mama lor… nu se stie prea multe despre ele si modificarile lor.

Sursa: SpeedHunters


Articole similare cu "Bee-R Nissan Skiline R33":
 • 4TuningFESTIVAL Baneasa Shopping City - 4 October, 2009;
 • Mercedes-Benz E63 AMG portocaliu, de la studiourile AMG - 29 April, 2010;
 • TuningHost.ro @ Geneva Motor Show 2013: Masinile de strada - 13 March, 2013;
 • 9ff Porsche DraXter: 1300cp - 12 January, 2009;
 • Alfa Romeo Mi.To GTA – Super HotHatch - 20 March, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Bee-R Nissan Skiline R33":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97