« Alpina B6 GT3 – Bazat pe BMW Seria 6 2010 Porsche 911 GT3: Preview oficial »
Home » Spy » Audi TT-RS: Poze spion

Audi TT-RS: Poze spion

Articol publicat in data de 6 February 2009 – 4,310 vizite
Audi TT-RS: Poze spion

Salonul de la a fost din totdeauna o ocazie perfecta pentru producatorii germani de a isi prezenta noile modele. Audi nu face o exceptie de la regula nici in acest an si astfel are programata lansarea noului luna viitoare, in cadrul acestui salon.

va fi disponibil in varianta cat si in varianta si este bazat pe platforma de , dar asemanarile se opresc aici.

La capitolul performanta avem un motor de 2.5 litri Turbo,  capabil de 340 cp cu un cuplu maxim de 450 Nm. Timpul pana la suta de kilometri va fi de doar 4.5 secunde iar maxima va fi limitata la 250 km/h. Bineinteles, nu se poate ca Audi sa scoata o versiune RS fara ca aceasta sa beneficieze de .

Exteriorul a suferit o schimbare radicala: bara fata a fost redesenata intr-un stil foarte agresiv, pragurile au fost inlocuite iar bara spate nu a fost nici ea uitata, noua bara potrivindu-se cu caracterul RS. Din observam ca si garda la sol a fost micsorata destul de mult. Toate aceste schimbari estetice vor face ca un TT sa para mult prea banal pe langa un TT-RS.

Asteptam Salonul Auto de la Geneva pentru lansarea oficiala a modelului Audi TT-RS si pentru a va oferi mai multe poze cu acesta.


Articole similare cu "Audi TT-RS: Poze spion":
 • Audi TT-RS: Teaser Oficial – Poze/Audio - 22 February, 2009;
 • Renault Clio III GT - 8 February, 2009;
 • Noua Alfa Romeo 159 GTA - 10 December, 2008;
 • BMW Alpina B7 Bi-Turbo - 13 March, 2009;
 • BMW M7: Primele poze - 10 January, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  2 comentarii »
  Discuta despre "Audi TT-RS: Poze spion":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97