Audi RS6 modificat de APS Sportec

Cand ai la dispozitie un de unde sa incepi modificarile, cu un soft rezultatele pot fi spectaculoase, mai ales cand pornesti de la 572cp, cum este cazul -ului .

Chiar daca ne-a impresionat cu ce poate sa faca din aceasta masina, trebuie sa luam in considerare ca exista tot timpul alternative mai putin “faimoase”, de unde se pot obtine rezultate aproape la fel de bune la mai rezonabile, nefiind necesar sa mai platesti si “renumele”.

poate fi o alternativa de genul, oferind pentru RS6 doi pasi catre tulburari stomacale, primul reprezentat un “simplu” upgrade de soft pana la 650cp, cerand la schimb aproape 3000 euro pentru a atinge suta in 4.4 secunde si maxima de 305km/h.

Al doilea pas vine in plus si cu ceva fluturasi la stomac, in special cand auzi evacuarea modificata de ei si cand simti softul mult mai avansat care duce masina in 700cp, scazand timpul de pana la 100km/h cu 0.3 secunde fata de primul stagiu dar ajungand mai repede la aceeasi viteza maxima de 305km/h. Acest stagiu costa aproape 7400 euro.

Cine nu se multumeste cu atat le mai poate cere celor de APS Sportec si alte jante, frane mai mari sau suspensie mai sportiva.

Sursa: Carscoop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media