« McLaren F1+Lamborghini Reventon+Ferrari Enzo=??? BMW Alpina B7 Bi-Turbo »
Home » Noutati » Audi R8 LMS: Noul Audi din GT3

Audi R8 LMS: Noul Audi din GT3

Articol publicat in data de 13 March 2009 – 3,180 vizite
Audi R8 LMS: Noul Audi din GT3

Zilele trecute, primul R8 a fost livrat catre dealerul Audi Italia. Dealerul italian intentioneaza sa participe cu masina in cursele din Europa iar pe langa acesta, si companiile , Sportsline si vor primi cate un R8 LMS pentru participarea in aceeasi competitie.

Acesta are timp sa se odihneasca pana pe 13 aprilie, cand va participa in cursa din Germania, cursa care va marca debutul acestui R8 special in anul 2009. Peste 40 curse din cadrul 3 vor fi disputate de catre acesta iar cei de la Audi au pregatit chiar si o versiune pentru cursa de anduranta de pe , ce va tine 24 ore.

Si ca fapt divers, motorul acestei bestii, un FSI de 500cp, este fabricat in Gyor, Ungaria in timp ce fabricarea  restului masinii cat si asamblarea ei au loc in Heilbronn-Biberach, Germania.

Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

Discuta despre "Audi R8 LMS: Noul Audi din GT3":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97