« Golf GTI Adidas si Excessive prezentate la Wörthersee Ce masini conduc Playmate-urile »
Home » Tuning International » Audi A6 Army edition

Audi A6 Army edition

Articol publicat in data de 15 May 2010 – 2,577 vizite
Audi A6 Army edition

…si iata-ne cum revenim cu o alta masina de mare efect care a suferit destul de putine modificari. avant nu este exact genul de masina pe care sa o vezi cu modificari extreme dar asta nu inseamna ca nu exista o cale sa scoti ceva finut din ea.

Acest a beneficiat de deja clasicul tratament “clean”, dupa care a fost imbracat intr-o folie verde mat dar nu inainte de a inlocui hayonul cu unul US-Spec, cu spatiul pentru placuta de inmatriculare mai mic. O suspensie hidraulica de la GAS, cu buteliile ascunse artistic in locul rotii de rezerva, poate face ca rotile Muliner de 20″ sa intre sub aripi, realizand imaginea ideala pentru aceasta masina.

Sursa: VW16v.de


Articole similare cu "Audi A6 Army edition":
 • PES Tuning Audi S5: 450cp - 2 March, 2010;
 • Audi A4 albastru şah-mat - 24 June, 2013;
 • Audi A3 cu jante purpurii. Cine s-ar fi gandit…? - 28 September, 2010;
 • Audi A3 Scottchu - 15 September, 2011;
 • Audi TT 8N din Belgia - 3 May, 2010;
 • Tag-uri: » » » »

  Discuta despre "Audi A6 Army edition":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97