Audi A4 albastru şah-mat

Toata nebunia asta generata de culorile mate a cam luat-o razna de ceva vreme incoace. Daca la inceput am fost impresionat de primele 5-6 masini “mate” cred ca pe masura ce a trecut timpul am ajuns sa numar pe degete proprietarii sau masinile care au stiut sa profite cu adevarat de o vopsea mata, cred ca vezi si tu zi de zi pe strazi la ce ma refer…

Acum, daca ne urmaresti site-ul sau Facebook-ul probabil ca ti-ai dat deja seama ca promovam doar proiectele care sunt cu adevarat deosebite, de aici si -ul de care vom vorbi acum. Este genul ala de masina la care lista de modificari se termina foarte rapid insa impactul vizual este unul mare, si asta numai datorita tupeului de care a dat dovada tipul de la volan cand s-a decis sa-i traga o vopsea mata, dar complet customizata.

A nu se intelege ca e suficient sa vopsesti o masina intr-o culoare mata, unica in lume, pentru a rupe gaturile oamenilor pe langa care vei trece. La fel de responsabile sunt si arcurile care au facut ca rotile spate sa intre putin sub aripa in timp ce fata sta la o inaltime chiar decenta. Ah da, si nici rotile nu-s de colo, ele vin de pe A8 si masoara 20″, in timp ce gumele au ca dimensiune 245/30. Iar daca S-Line-ul aproape ca e ceva standard pe , buza fata adaptata de la Seat-ul 1M si badboy-ul finut aduce o nota de originalitate partii frontale, in timp ce in spate gasim un eleron “integrat” in portbagaj (sau molded, cum se mai zice pe la noi).

Ah, si in cazul in care vei da de el prin oras, sa lasi un pic geamul jos. Poate ca ar fi bine sa te las sa ghicesti ce motor are, dar tare-mi e ca nu te-ai gandi la 3.0TDI. Nu de alta, dar nici eu n-as fi zis asta judecand dupa cum suna, pentru ca evacuarea directa pana in spate (si cand zic directa, chiar vrea sa zic directa!) face ca V6-le ala sa sune spectaculos. Mai pune si un soft SKN si treaba e chiar completa, un proiect ce merita aprecierile noastre!

In scurt timp vei putea gasi si pozele la rezolutie mare pe pagina noastra de Facebook, asta asa ca poate mai primim un like de incurajare :)

1 comment / Add your comment below

  1. Foarte frumoasa masinuta , am vazut o prin trafic si pot spune ca e geniala !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media