« GYMKHANA 2.1: Ken Block vs Rob Drydek Mercedes-Benz SLS AMG »
Home » Tuning International » Audi A3 Hot Chocolate

Audi A3 Hot Chocolate

Articol publicat in data de 9 September 2009 – 3,435 vizite
Audi A3 Hot Chocolate

Acest gen de tuning este foarte popular in partea de vest a Europei insa nu multe dintre hatch-urile modificate in genul asta reprezinta si o reusita. -ul facut de chiar daca nu va satisface toate gusturile merita studiat un pic din prisma modficarilor aduse si a interiorului delicios… poate chiar periculos de delicios.

Sa incepem cu inceputul: masina ce sta la baza acestui proiect este un din 2004. Cu o vopsea foarte bine realizata si un dus aproape de extrem, masina se plimba pe croame de 22″ ajutata de o suspensie hidraulica pentru acele spectacole unde masina trebuie sa stea pe burta si pentru acele limitatoare de in care nu trebuie sa ramana intepenita.

Masina este oarecum un fel de corcitura, avand blocuri optice de A5, bara spate tot de Audi A5, oglinzi de Audi TT, culoare de Porsche, interior de Audi si frane de Audi .  E bine ca a ramas in familie cat de cat.

Atat furtunele de la motor cat si interiorul au aceasta culoare de ciocolata calda sau mai degraba cappuccino as zice eu. Daca tot a venit vorba de interior, aici gasim o cusatura asemanatoare cu cea a mingilor de baschet si desigur niste ICE serios.

Sursa: AudiBlog

Tag-uri: » » » » » » » » »

Un comentariu »
  • GRP a zis:

    dar nu vreti sa imi dati si mie unu gratis ?

Discuta despre "Audi A3 Hot Chocolate":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97