« BMW M3 e92 by G-Power Grand Cherokee SRT8 de 921cp: probleme la cutie »
Home » Featured, Tuning International » ASMA Perfectus SLR

ASMA Perfectus SLR

Articol publicat in data de 31 January 2009 – 2,793 vizite
ASMA Perfectus SLR

Cu siguranta ati auzit despre cei de la . Stiti ca sunt niste tuneri din Germania si ca specialitatea lor este sa modifice modelele high-end de la -Benz. De data asta, au cel mai puternic Mercedes de serie, -ul.

Sub numele de ASMA Design SLR, gasim un kit exterior complet schimbat, acesta fiind pe principiul wide body: a fost redesenata bara fata cat si grilele, aripile au fost latite, bara spate schimbata, pragurile de asemenea. Partea interesanta este ca aproape tot kitul este din fibra de carbon.

Kitul exterior a fost proiectat special pentru SLR-ul familiei regale din Abu Dhabi, dar va fi disponibila oricarui cetatean ce poseda un astfel de autovehicul. Singura parte urata este ca propietarii de SLR vor fi nevoiti sa plateasca 1 milion € pentru ca masina lor sa semene cu cea de la ASMA.  Hei, ASMA, lumea este in economica, ati uitat cumva acest detaliu!?


Articole similare cu "ASMA Perfectus SLR":
 • Mercedes CLS 550 modificat cum trebuie - 4 January, 2010;
 • Hamann SLR Volcano - 21 October, 2008;
 • Bentley Continental GTC modificat de ASI - 19 September, 2008;
 • Mercedes-Benz C200 V18K by Väth - 12 February, 2009;
 • ASI Tetsu GTR a.k.a Bentley Continental GT modificat de japonezi - 15 October, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "ASMA Perfectus SLR":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97