« Pagani Zonda Tricolore Novitec Rosso 848 RACE, doar trei exemplare! »
Home » Tuning International » Armata de EVO X-uri, pregatita sa cucereasca lumea

Armata de EVO X-uri, pregatita sa cucereasca lumea

Articol publicat in data de 26 February 2010 – 2,075 vizite
Armata de EVO X-uri, pregatita sa cucereasca lumea

As fi vrut sa o ard un pic secretos cu articolul asta si sa mai si glumim, dar prea merge. Articolul asta contine o gramada de material la care multi dintre voi o sa ramaneti cu ochii larg deschisi dar din pacate in spate este o poveste oarecum trista la care intr-un fel sau altul am luat cu totii parte.

Deci am lamurit-o: nu glumim, nu ocolim subiectul si trecem la treaba. Actiunea are loc acum, la inceputul lui 2010 dar a pornit prin , cand a luat nastere o colaborare intre si UK care sa aiba ca rezultat o serie speciala de -uri destinata curselor din Regatul Unit.

Iata ca asa au luat nastere cateva X-uri, dupa criteriile unui exemplar cu care s-a experimentat in 2008 in Britcar championship si care inca mai concureaza. Masinile urmau sa primeasca rollcage-uri, suspensii, frane, evacuari, transmisii… sau pe scurt tot ce ar fi avut nevoie ca sa concureze cu succes.

Problema cea mare a aparut o data cu mondiala, acest program fiind afectat ca multe altele, oprirea fiind iminenta. Atunci s-a luat decizia ca masinile sa fie duse in secret intr-un depozit al celor de la / din sudul Marii Britanii, in orasul Rye, firma care a cumparat compania . Cei de la JRM au cumparat firma¬†¬†dupa ce deja incepuse acest proiect, a incercat sa-l si duca la capat cu succes dar nu au reusit, asa ca masinile stau de atunci in acest depozit asteptand…

Imaginea din depozit este grozava dar in acelasi timp sinistra. Foarte multe Evo-uri aliniate, prafuite, nemiscate de aproape 2 ani, urmate de o gramada de piese hardcore, piese provenite de la echipa Mitsubishi care stau degeaba, in timp ce altii dau bani grei pe ele. Frane, cardane din titan, intercoolere, radiatoare, tot ce vrei si ce nu vrei, cu toate ca nu cred ca exista ceva ce nu ai vrea de acolo.

Este o imagine trista a efectului crizei mondiale in motorsport dar nu putem decat sa ne dorim sa se termine totul si armata de Evo-uri sa-si primeasca armamentul ca sa iasa la atac!

Sursa: Speedhunters


Articole similare cu "Armata de EVO X-uri, pregatita sa cucereasca lumea":
 • Mitsubishi Lancer Evo X FQ400 Limited Edition – 405 cp - 6 December, 2008;
 • Ceva fin: M3 e93 cu BBS-uri, Vorsteiner si altele - 1 June, 2010;
 • Drifturi cu BMW e21 cu motor de Mitsubishi EVO - 3 August, 2011;
 • Video: McLaren F1 GTR - 30 December, 2009;
 • S-a deschis primul Ferrari Store din Romania, la Bucuresti! - 7 December, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Armata de EVO X-uri, pregatita sa cucereasca lumea":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97