« Broscuta incaltata Piatra Neamt Tuning Fest 2013, 2-4 August »
Home » Tuning Autohton » AlfaFest 2013, Sighisoara 19-21 Iulie

AlfaFest 2013, Sighisoara 19-21 Iulie

Articol publicat in data de 15 July 2013 – 1,026 vizite

AlfaFest 2013, Sighisoara 19-21 Iulie

A venit timpul pasionatilor de Romeo din  sa isi dedice inca o editie de AlfaFest, intalnire ajunsa deja la a 8-lea episod! Cu o eleganta specifica marcii italienesti, membrii aduna laolalta cele mai frumoase Alfe din tara si se bucura de un weekend “in familie”, care se va termina cu o tura pe circuitul Prejmer din Brasov. Mai multe detalii in comunicatul de mai jos, pe pagina de Facebook a evenimentului sau la ei pe forum!

AlfaFest, Festivalul National AlfaClub Romania, Sighisoara, 19-21 Iulie

Cea de-a opta editie a Festivalului National AlfaClub Romania va avea loc in acest an intre 19 si 21 iulie.

Turnul cu Ceas, Turnul Fierarilor, Casa cu Cerb sau cea Venetiana sunt doar cateva din reperele ce dezvaluie locatia aleasa de posesorii pasionati de din Romania.

Timp de doua zile, acest veritabil muzeu-oras va oferi o imagine inedita – zeci de masini cu spirit urban si design modern vor face o incursiune in timp, in atmosfera medievala de acum cateva sute de ani. Ziua de sambata va oferi un spectacol unic – dupa un tur de onoare pe strazile Sighisoarei, masinile vor poposi in Piata Octavian Goga, oferind o priveliste demna de un adevarat salon auto.

Si, daca sambata va fi vorba despre frumusete, stil si design, ziua de duminica este rezervata sportivitatii si cailor putere. Astfel, pe circuitul de la Prejmer, participantii la Festivalul National AlfaClub Romania vor avea ocazia sa isi demonstreze talentul de a “pilota”.
La editia de anul acesta sunt asteptate peste 30 de reprezentante ale marcii si mai bine de 50 de participanti.
AlfaFest 2013 este un eveniment organizat de AlfaClub Romania si sustinut de CarsCup.
Despre AlfaClub:

Cu peste 5000 de membri pe forum si peste 7000 de subiecte discutate, AlfaClub Romania este, de mai bine de 7 ani, locul de intalnire al pasinatilor de Alfa Romeo. Ca orice proiect, AlfaClub Romania a pornit timid, mai intai ca forum online, pentru ca mai tarziu sa devina o Asociatie non-profit cu planuri din ce in ce mai ambitioase.

Dupa nenumarate intalniri saptamanale in mai toate orasele mari ale tarii, zeci de intalniri in locatii ce ar face orice pasionat de masini sa tresara, si dupa 6 evenimente AlfaFest nationale, Festivalul AlfaClub Romania din 2012 s-a putut lauda cu primele participari internationale. Evenimentul s-a desfasurat pe vestitul si a atras pasionati ai marcii din Grecia, Bulgaria, Serbia si Slovenia.

“Pentu ca am fost inventati sa traim din sentimente iar Alfa Romeo a creat un mijloc de a le pune in miscare”


Articole similare cu "AlfaFest 2013, Sighisoara 19-21 Iulie":
 • AlfaFest 2014: Tulcea, 07-09 Iunie - 2 June, 2014;
 • JMS Racelook ne aduce aminte de Alfa Romeo 156 si GT - 5 December, 2008;
 • Configurator Alfa Giulietta, QV=30.000 euro! - 26 March, 2010;
 • Alfa Romeo Brera “Italia Independent” - 27 July, 2009;
 • Detroit 2010: Chrysler Delta? wtf… - 12 January, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » »

  Discuta despre "AlfaFest 2013, Sighisoara 19-21 Iulie":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97