« Audi TT RS : 297km/h Bucharest City Challenge? Poate la anul… »
Home » Tuning International » Alfa Romeo MITO by Lester

Alfa Romeo MITO by Lester

Articol publicat in data de 25 June 2009 – 2,578 vizite
Alfa Romeo MITO by Lester

se bucura deja de un succes firesc din partea fanilor acestei marci. Stim deja ca se pregateste o versiune menita sa faca ordine in randul concurentei si ca Novitec au incercat sa mai amelioreze asteptarea pana la momentul in care ea va fi disponibila.

este un alt tuner care isi propune sa ajute la acest aspect, astfel lanseaza pentru micuta Mi.To un pachet de tuning, putin cam tras de par am zice noi.

Faptul ca Mi.To imprumuta diferite elemente de design de la surioara sportiva, 8C Competizone, stim deja. Lester a vrut sa accentueze acest aspect prin adaugarea unor aerisiri identice cu cele gasite pe 8C, pe aripile Mi.To-ului. O alta aerisire se gaseste pe capota, fiind mai exact si elementul care incarca masina mai mult decat este cazul, intr-un fel stricand linia deosebita a hatch-ului.

Elementele care compun acest sunt fabricate din fibra de sticla. Eleronul de luneta poate fi comandat in mai multe variante, in timp ce buza fata, pragurile si diffuserul spate pot fi comandate doar cum se vad din poze.

Diffuserul spate permite instalarea unei duble si include stopuri de ceata si de marsalier, iar putin mai sus de ele sunt pozitionati doi “ochi de pisica”.

Pentru a iesi un pic din tipar, Lester completeaza acest bodykit cu o incinta din fibra de sticla pentru subwoofer, creata pentru a fi montata in portbagajul masinii.

Masina din poza este echipata cu jante pe 18″ model Mak Volare Mirror, suspensie si evacuare Inoxcar, disponibile separat.

Preturile sunt comunicate pe site-ul oficial, insa nu s-a specificat si moneda la momentul publicarii articolului, asa ca acest aspect il puteti clarifica ulterior pe http://www.lester.it/


Articole similare cu "Alfa Romeo MITO by Lester":
 • 2010 Alfa Romeo 8C GTA - 12 August, 2009;
 • MEC Design: Mercedes CL negru mat - 8 August, 2009;
 • Seat Leon facelift by Je Design - 1 July, 2009;
 • Novitec Rosso modifica Ferrari-ul California - 9 December, 2009;
 • Mercedes SLK 55 AMG widebody by Rex Accelero - 7 July, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Alfa Romeo MITO by Lester":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97