« Update: Renault Sport Megane de 275 de cai!! Chargespeed Lexus IS »
Home » Noutati » Alfa MiTo GTA anulat

Alfa MiTo GTA anulat

Articol publicat in data de 22 July 2009 – 2,267 vizite
Alfa MiTo GTA anulat

Incepusem sa cred ca au inceput sa se linisteasca apele cu financiara din domeniul dar iata ca mai avem de asteptat pana cand o sa se revina la normal.

Ultima veste proasta legata de domeniul auto desigur ca vizeaza tot un model sportiv, de data asta fiind vorba de unul care se anunta a fi o mare amenintare pentru hot-hatch-urile veterane.

Romeo a fost prezentat la ultimul de la si a avut parte numai de reactiile pozitive. Micuta Alfa se pregatea sa iasa pe piata cu 230cp scosi dintr-un motor 1.8 benzina, caroserie din si un pret imbatabil de aproape 23.000 euro.

Nu se stie insa daca vorbim de o amanare sau de o anulare a -ului; nimeni din conducerea nu a comunicat oficial ce se va intampla, ci doar ca in acest moment s-a oprit tot ce tine de productia MiTo-ului GTA.


Articole similare cu "Alfa MiTo GTA anulat":
 • Ford Fiesta RS anulat? - 6 April, 2009;
 • Alfa Romeo Mi.To GTA – Super HotHatch - 20 March, 2009;
 • JMS Racelook ne aduce aminte de Alfa Romeo 156 si GT - 5 December, 2008;
 • Alfa Romeo Brera “Italia Independent” - 27 July, 2009;
 • Noua Alfa Romeo 159 GTA - 10 December, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Alfa MiTo GTA anulat":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97