Accident grav la Lamborghini Super Trofeo Cup

A 4-a runda a Blancpain Super Trofeo care s-a tinut in Brno, Cehia, a fost una de dificila pentru , pilotul Gallardo-ului , care se afla acum internat la terapie intensiva in spitalul din Brno in urma unui extrem de grav, dupa ce s-a calificat in “pole position” cu o zi in urma.

Masina condusa de Giorgio a deparat in ultima curba dinaintea unei linii drepte, lovind in mare peretele iar masina fiind cuprinsa de flacari aproape instant. Lamborghini-ului cu numarul de 22 aproape ca s-a dezmembrat in urma impactului, componente ale suspensiei si caroseriei zburand pe pista iar organizatorii fiind nevoiti sa anuleze atat aceasta runda cat si urmatoarele doua.

Din pacate pompierii nu au realizat la timp ca pilotul inca se afla in masina iar va investiga acest caz din pricina interventiei lente si cu echipamente care nu au facut fata evenimentului. Sa ii tinem pumnii pilotului si sa speram ca nu va avea urmari grave!

Materialele urmatoare arata cateva scene mai dure, in special pozele in care se vede clar pilotul blocat in masina cuprinsa de flacari, asa ca daca sunteti mai slabi de inima ar fi bine sa sariti peste ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media